Den nye læringsplatform

Brightspace

Følg nedenstående link for videointroduktion til Brightspace

I starten af april får du adgang til vores nye læringsplatform - Brightspace, så du kan begynde at lære systemet at kende og opbygge dit/dine kurser i det nye system. Du kan blive hjulpet i gang med brugen af systemet gennem kurser, der udbydes i årets andet kvartal og august.  Der vil også være mulighed for at få personlig hjælp til opsætningen.

Du kan finde nærmere information om kurser om Brightspace, nyheder og anden generel information om implementeringen her. Nærmere information om og tilmelding til kurserne vil blive offentliggjort i starten af april.

Hvad sker der med de gamle kurser?

Indholdet fra kurserne i Blackboard fra efterårssemesteret 2020 og forårssemestret 2021 flytter automatisk med over i Brightspace. Indholdet vil dog kun være tilgængeligt for undervisere. De øvrige, gamle kurser vil blive arkiveret i løbet af efteråret, og derefter lukker Blackboard ned i november 2021. 

Arkiveringen af de gamle kurser betyder, I stadig kan få hevet gammelt indhold ned, hvis der på et senere tidspunkt skulle opstå behov for det. Denne mulighed træder i kraft sidst i oktober via en blanket på den ovennævnte studiesystemside på medarbejderservice.

Videointroduktion til systemet

Ved CED har de lavet en lille video, der giver et smugkig i systemet: https://vimeo.com/497399962 . Ved at klikke på CC kan man sætte engelske undertekster på videoen.

Gode hilsner,

Jens Bennedsen, fungerende koordinator for Brightspace implementeringen på NAT og TECH