Nyheder

Der er behov for, at du tjekker dit spamfilter i den kommende tid (Foto: Lars Kruse)

03.09.2021 | Medarbejdere

Tjek dit spamfilter i den kommende tid

Ny teknisk løsning rulles ud på AU for at beskytte din indbakke mod falske mails. Indtil løsningen er fuldt implementeret, skal du holde ekstra øje med dit spamfilter.

02.09.2021 | Medarbejdere

Søg om tilskud fra Food & Bio Cluster Denmark til videnspredning, matchmaking, internationalisering og samarbejdsprojekter

Har du en idé til en aktivitet på området for fødevarer og bioressourcer, der kan fremme samarbejdet om innovation mellem virksomheder og forsknings- og vidensmiljøer samt andre aktører i hele økosystemet omkring klyngen? Så kan du nu søge om tilskud fra Food & Bio Clusters program ”INNOVATIONSKRAFT”.

Brightspace har nu afløst Blackboard som AU's fælles læringsplatform.

18.08.2021 | Medarbejdere

Nu er Brightspace i luften

Når efterårssemesteret lige om lidt skydes i gang, er det samtidig startskuddet for AU’s nye læringsplatform Brightspace, som nu fuldt og helt afløser Blackboard. Har du brug for hjælp til at gøre dine kurser klar i Brightspace, så kontakt CED

AU Engineering har fået 1064 førsteprioritetsansøgere igennem kvote 1. (Foto: Ida Jensen, AU Engineering arkiv. Oliver Fridorf)

06.07.2021 | Medarbejdere

3000 ansøgere til ingeniøruddannelserne

Antallet af ansøgere til ingeniøruddannelserne ved Aarhus Universitet er som ventet faldet en smule i forhold til sidste års rekordoptag.

Dekanen ønsker alle en rigtig god, velfortjent og solrig sommer og ferie. Foto: Melissa B. K. Yildirim

06.07.2021 | Medarbejdere

Dekanens sommerhilsen 2021

Det foregående semester har været præget af en hverdag med coronarestriktioner, men heldigvis også en langsom og sikker tilbagevenden til noget der ligner en normal hverdag igen. Det sidste halve års tid har også været præget af en svær besparelsesproces samtidig med, at Technical Sciences stadig er ved at etablere sig som nyt fakultet.…

Efter sommerferien hedder AU's læringsplatform ikke længere Blackboard, men Brightspace. Og nu kan undervisere begynde at bygge efterårets kurser op med god hjælp fra CED. Foto: Lars Kruse.

22.06.2021 | Medarbejdere

Nu kan du gøre efterårets kurser klar i Brightspace

Efterårets kurser er nu tilgængelige i Brightspace, der efter sommerferien afløser Blackboard.

22.06.2021 | Medarbejdere

AU’s teststeder har sidste åbningsdag 30. juni

AU’s 10 supplerende teststeder med superviseret selvpodning kan takke af for nu. Sidste åbningsdag er 30. juni.

Credit AU photo

Status på besparelserne på Technical Sciences

Mandag 17. maj blev der udleveret partshøringsbreve til 30 medarbejdere, svarende til knap 27 fuldtidsstillinger. I alt bliver ca. 80 medarbejdere berørt at besparelserne i forskellig grad.

Credit Scott Graham for Unsplash

10.06.2021 | Medarbejdere

Brightspace: Deltag i workshops og få support

AU’s nye læringsplatform Brightspace nu åben og tilgængelig for alle undervisere og kursusadministratorer. Centre for Educational Development (CED) står klar til at hjælpe jer med at blive klar til næste semesterstart i det nye system med både workshops særligt tilpasset Tech samt online-support.

Credit Hannes Johnson, Unsplash

10.06.2021 | Medarbejdere

Sådan håndterer du spammails i indbakken

AU er i øjeblikket ramt af en stime af spammails med ubehageligt og grænseoverskridende indhold. Du opfordres til at indrapportere disse spammails i Outlook.

Viser resultater 1 til 10 ud af 47

1 2 3 4 5 Næste